Milijuni pregleda: Učiteljica objavila smiješne odgovore djece na testovima

Screenshot: TikTok

Videozapisi učiteljice Tori postali su pravi hit na TikToku. Svaki od videozapisa ima više milijuna pregleda, a Tori na njima snima kreativne, ali pogrešne odgovore svojih učenika.

U testovima koje Tori daje djeci, nalaze se različite slike koje simboliziraju životinje, predmete i slične pojmove za koje djeca moraju napisati što su. Tako je jedan dječak, za kojeg je Tori napisala da se zove Bryce T, za kornjaču napisao da je animirani lik iz Pokemona Squirtle, a za hamburger je napisao restoran brze hrane In-N-Out. Ovo je najgledaniji video na Torinom TikToku, a u tri dana je pogledan više od sto milijuna puta.

@teachertoristuff Bryce T test #test #professor #correction #school #teacher #englishteacher ♬ original sound - Teacher Tori

Najnoviji video koji je objavila jest onaj u kojem je Seth odgovarao na pitanja. Video je u svega nekoliko sati postao viralan, a dosad je pogledan više od dva milijuna puta. Seth je u odgovorima bio kreativan baš kao i Bryce; za šišmiša je napisao Batman, a za klauna luzer. 

@teachertoristuff Seths test #test #professor #correction #school #teacher #englishteacher ♬ original sound - Teacher Tori

 

Pročitajte više