Mlada mama živi kao domaćica iz 1950-ih: Kuha, čisti i brine se za djecu dok muž radi

29-GODIŠNJA Alexia Delarosa sama se naziva tradicionalnom suprugom. Živi sa suprugom i dvoje djece kao kućanica iz 1950-ih. Odlučila je dati otkaz i sada kuha, čisti i brine se o djeci dok njezin suprug radi. Na taj potez odlučila se jer se kao dijete osjećala zanemareno i tvrdi da je njezina četveročlana obitelj sretnija nego ikad.

"Moja mama je rijetko bila u blizini i oduvijek sam znala da želim tradicionalniju obitelj za sebe. Uvijek mi se sviđao taj stil 1950-ih, gdje žena ostaje kod kuće i brine se za muža koji radi i djecu", ispričala je.

Iako mnoge žene danas žongliraju s poslovnim obvezama i brigom o djeci, Alexia vjeruje da bi se više njih željelo okrenuti načinu života koji ona prakticira. Njezina vizija života poklopila se s onom njezinog supruga Matthewa (37), koji radi puno radno vrijeme i brine se o obiteljskim financijama.

"Potpuno sam posvećena brizi oko naših sinova i Matthew je vrlo sretan što sam preuzela tu ulogu. On samo radi i zna da je kod kuće sve u redu i da se o tome ne mora brinuti", dodala je.

Alexia ustaje u 5:30 i uređuje se do 6 sati, kada ustaje ostatak obitelji. Oko 6:30 poslužuje doručak, a njezin suprug potom odlazi na posao. Ona ostaje kod kuće, čisti, kuha i igra se s djecom. Nakon ručka slijedi poslijepodnevni odmor djece, kada se Alexia bavi pranjem i sušenjem rublja te pripremom večere. Djeca su u krevetu do 19 sati, potom obavlja posljednje spremanje doma te i sama ide u krevet. Svoju svakodnevicu dijeli na Instagramu, gdje ima skoro 10 tisuća pratitelja.

Pročitajte više