Nagrada za najbolju masku ide za...

Foto: Bored Panda 

DRAGE MAMICE, zaista smo planirali izložiti mnogo načina kako napraviti maske za vaše klince - curičaste, dečkičaste, maske za parove, maske za obitelj - sve kako bi mogli biti najoriginalniji za ovogodišnje maškare, ali - nećemo. Snađite se sami. Internet je prepun ideja kako napraviti maske, potrebno je samo imati ideju, i što god poželite sigurno ćete pronaći način kako je izrealizirati. No, čini se da je i sam taj početak ponekad najteži.

Hm. Ideja. Hm. Originalna ideja. Hm. Postoji li uopće nešto takvog? Vjerojatno, jer maske služe da bi se njima maskirali u nekoga ili nešto, ali da to zaista ne bi bile princeze, bubamare, Spidermani ili Darth Vaderi - na jednom smo mjestu pronašli 20-ak ideja koje će sigurno pomoći da vaše dijete bude najoriginalnije. Neke možda jesu mrvicu morbidne, ali ah - pa ovo je takvo doba.

Ovu gomilu ideja pronašli smo na popularnoj web stranici Bored Panda, a ukoliko vam se neka od njih svidi, slobodno ih kopirajte jer većinu zaista nije teško prekopirati. 

Ideje su tu - ako poželite da baš vaše dijete odnese nagradu za najbolju masku, vjerujemo da ovako nešto na našim domaćim maškarama sigurno nitko neće biti! 

Najobičnija bakica 

Ghandi

Edward škaroruki

Spreman za Mars

Dwight Schrute iz serije "U uredu"

Čovjek bez glave  

Ralje 

Albert Einstein



Audrey Hepburn - "Doručak kod Tiffanija"


Harry Potter



Run DMC



Frida Kahlo

 
Mali bajker

 
Kondom :D  

 
Štrumfovi
 
Baby Burrito

Hanibal Lecter  


The Dude iz Velikog Lebovskog


Prince

 
Alex iz Paklene naranče ("A Clockwork Orange")

 
Zombi 




Ako u početku niste prepoznali - ovo je najpoznatija lopta na svijetu - lopta Wilson iz filma Brodolom života 


 

Pročitajte više