Nakon incidenta s blizancima George i Amal zaprijetili tužbom koju će sigurno dobiti

Foto: Instagram

SAD kad su i oni postali ponosni i brižni roditelji, konačno mogu shvatiti kako je to biti slavan i istovremeno ponekad bespomoćno štititi svoju djecu.

Čak i kad su uživali u privatnosti svog doma u Italiji, iza grmlja i zaštitnih ograda paparazzi će učiniti sve da se dokopaju barem jedne slike.

Naravno da javnost želi vidjeti njihove dvije malene mrvice, sina Alexandra i kći Ellu te nam je jasno da bi ih se mnogi htjeli dokopati zbog dobre cijene, ali kod Georgea i Amal to im neće proći.

"Dosta mi je opsadnog stanja, cijeli tjedan nam pokušavaju prijeći ogradu i penju se po našem drveću", planuo je George u izjavi koju je dao nakon što je tužio francuski magazin Voici u kojem su, bez njegova odobrenja, objavljene slike blizanaca.

"Znajte da ću vas tužiti", zaprijetio im je i time odaslao poruku svim drugima koji bi se možda htjeli odvažiti na isto.

Prema francuskom zakonu nitko ne smije neovlašteno objaviti fotografije tuđe djece, osim ako ih "uhvate" na javnom mjestu. Kako njihov dom na jezeru Como definitivno ne spada pod javna mjesta, George i njegov odvjetnički tim uvjereni su da će tužbu i dobiti.

Tako javnost sada zna da će se George i Amal potruditi na sve moguće načine zaštiti svoju djecu od mnogih grabežljivih medija. Baš kao što su time nedavno zaprijetili Mila Kunis i Ashton Kutcher, a kao što vidite, s istim se problemom godinu i pol mučila i Tyra Banks.

 

 

Pročitajte više