Nakon kritika javnosti, Kim Kardashian otkrila je pravi razlog zbog kojeg kćeri ravna kosu

Foto: Instagram

NORTH West nedavno je fotografirana s potpuno ravnom kosom, što je razbjesnilo javnost koja smatra da je petogodišnja djevojčica premala za ravnanje kose koja je inače prirodno kovrčava. Njezina majka Kim Kardashian odlučila je objasniti zašto je to učinila.

“Vidjela sam da ljudi pišu nevjerojatne stvari poput toga da North stavljam ekstenzije ili joj trajno ravnam kosu. To uopće nije istina. Riječ je o petominutnom procesu, kosu joj svežem u visoki rep i koristim peglu za kosu. Nikad joj ne bih oštetila kosu, pa to ne radim na tjednoj bazi. Htjela je takvu frizuru za rođendan, pa ako je to nešto što traži dva puta godišnje, to je u redu”, otkrila je reality zvijezda za PopSugar.

Za cijelu Kardashian-Jenner obitelj ljepota je način kojim se izražavaju, no Kim kaže kako to ne znači da nešto namjerno bira.

“Djeca su vrlo pažljiva, pa North dobro zna da svatko ima drugačiju teksturu i vrstu kose. Njezina najbolja prijateljica je iz miješanog braka, baš poput nje i vidi drugačije tipove kose kod sestrični s Kanyeove strane obitelji, kao i s moje. Nije još u dobi kad ispituje, ali sam u posljednje vrijeme često imala valovitu ili kovrčavu kosu i ona bi komentirala da izgledam kao Moana. To je lik iz crtanog filma koji voli jer joj sliči i imaju sličnu kosu”, pojasnila je Kim.

Dio poslovnog bogatstva Kim je zaradila zahvaljujući vlastitoj liniji šminke, pa ne čudi da je ljubav prema kozmetici i North u genima.

“Ne šminka se, ali kod kuće to radi lutkama i odijeva se u princezu. Ne vidim ništa loše u tome. Postoje kampovi u kojima se djecu uči izrađivati šminku, a mogu se kupiti i setovi za to jer je zabavno. North je za rođendan dobila set za izradu kugli za kupanje. To je zabavno aktivnost u kojoj skupa uživamo”, kaže Kim i otkriva kako uspijeva pronaći vrijeme za sebe.

“Svako jutro vježbam, to radim za sebe. Tada se fokusiram na predstojeći dan. Budim se u 5:45, vježbam od 6 do 7, u 7:15 budim djecu i izlazimo do 8:30. To je naša rutina. Stvari se mijenjaju, ali tako funkcioniramo u posljednje vrijeme.”

Kim se proteklog vikenda ponovno poigrala filterima i objavila video u kojem pozira s najmlađom kćeri Chicago, a u rukama je drži i petogodišnja North.

Pročitajte više