Nakon što im je djed umro, djevojčice dobile poklon s kojim će ga moći grliti zauvijek

Screenshoot: Twitter 

KADA im je prije nešto više od godine dana nenadano umro djed, od srčanog udara kojeg je doživio tijekom pljačke u autopraonici u kojoj se slučajno našao, njegove su se unuke jako teško nosile s njegovim odlaskom. Kako su s njim bile posebno vezane ovaj im je Božić bio posebno težak, no velika seka uspjela ih je obradovati. 

Njih tri sestre - Jennifer, Mariana i Sarahy Ramos bile su djedove mezimice, a kako su Mariana i Sarahy još uvijek relativno male, velika seka Jennifer dosjetila se kako im stvoriti uspomenu na djeda - zauvijek. I tako je posebno za njih naručila posebne poklone - sasvim obične plišane medvjediće koji su sve samo ne obični. 

Prva je svoj božićni poklon otvorila Mariana i naravno - obradovala se plišanom medvjediću, a onda joj je velika seka rekla da stisne gumb na medi. U taj tren i Sarahy je izvadila svog medvjedića pa je, slušajući naputak i ona stisnula gumbić na medi, a potom su uslijedile - suze. 

Jennifer je uspjela u mede ugraditi stare audio snimke s glasom i smijehom njihovog neprežaljenog djeda i malene su se toliko razdragale što su opet čule njegov glas da su ih tako jako stisnule uz sebe.

I plakale od sreće, tuge, zahvalnosti što će sada "svog djeda" moći uvijek imati uz sebe i čuti njegov glas kada god požele.

 

Pročitajte više