Naslovnica časopisa o kojoj svi pričaju pokazala je ljepotu dojenja

NIJE rijetkost da naslovnice postanu viralne, ali u posljednje vrijeme one su vrlo snažne. Britanski Vogue njome je odao počast primaljama, dok je časopis Time na njoj prikazao majku Afroamerikanku, a na crvenom obrubu su ispisali imena 35 pripadnika tamnoputih Amerikanaca koji su ubijeni zbog rasizma. 

No sada svi pričaju o novom broju časopisa Today’s Parent koji prikazuje majku nekoliko trenutaka nakon porođaja s bebom na prsima. 

Kako prenosi Huffington Post, fotografija je djelo Hannah Spencer, a na njoj su 28-godišnja majka troje djece Siarre Massey i njen sin Archer koji sada ima godinu dana.

“Hannah je moja dobra prijateljica te me zamolila da iskoristi fotografiju”, kaže Massey za portal Motherly te dodaje da je ideju s oduševljenjem prihvatila. 

Dojenje je u fokusu srpanjskog izdanja ovog časopisa. Majčino mlijeko je čudesno zbog više razloga, a postoje i savjeti koji bi vam taj proces mogli olakšati. Međutim, postoje razlozi zbog kojih neke žene ne mogu ili ne žele dojiti i njih ne treba osuđivati. Svaka mama zna što je za nju i njeno dijete najbolje.

Pročitajte više