Nazvali mu policiju jer je svoju kćer malo grublje ugurao u automobil

Foto: 123rf

NEMA više cile-mile, jer nikada ne znate kada bi vam dušobrižna „policija“ mogla pozvati pravu policiju samo zato što ste disciplinirali svoje dijete, a nekome sa strane se to, eto, nije baš svidjelo. I da se razumijemo – uopće ne govorimo o fizičkom kažnjavanju djeteta.

Priča je ovo o tati Robertu Daviesu i njegovoj 8.- godišnjoj kćerki Cerys Lily koja ima autizam, a prije nekoliko dana napravila je jednu tipičnu dječju scenu u trgovini. Naletjela je na kutiju za ručak sa slikom Dore iz već super popularnog crtića Potraga za Dorom. Malena se automatski zaljubila u kutiju, no tata je vidio da će tek sutradan biti po akcijskim cijenama i jednostavno je odlučio danas je ne kupiti svojoj mezimici. Cerys Lilly ima autizam što defitinitivno dodatno pojačava onaj tipičan dječji problem kada im ne date što požele, sada, baš ovoga trenutka! To je svima manje više poznata situacija zar ne?

>>>Svi smo mi pomalo autistični<<<

Pa kada je Cerys Lilly počela sa svojom šizom, kada se vidno jako uzrujala i postala agresivna tata ju je doslovno iznio iz trgovine i stavio u automobil. Naravno, ona se cijelim putem upirala, vikala i odbijala ući normalno u automobil pa ju je tata vjerojatno malo i pogurao. I tu nema baš ništa neobično jer svaki je roditelj barem jednom u životu morao primijeniti silu da bi obuzdao svoje „poludjelo“ dijete. Ali – netko je već snimio tu situaciju i brže bolje reagirao tako što je nazvao policiju i rekao da je jedan tata nasilno ugurao svoje dijete u atomobil.

Svega toga tata je bio potpuno nesvjestan sve dok mu samo nekoliko minuta nakon što je s kćerkom došao kući na vrata nije pokucala policija. Robert je policajcima u čudu objasnio što se stvarno dogodilo, ispričao se zbog neugodne situacije, a policajci su bili toliko susretljivi da su ostali koju minutu duže i poigrali se s Cerys Lilly. Ali to zaista nije sve.

Posebno iznenađenje policajci Steven Bowen i Leigh Francis pripremili su jutro nakon kada su opet pokucali na njihova vrata, ali ovaj put ne po službenoj dužnosti. Došli su da bi malenoj poklonili toliko željenu kutiju s Dorom.

„Ipak ima dobrih, dobrih ljudi!“ napisao je na kraju svog posta tata Robert koji će ovu zbunjujuću situaciju srećom pamtiti po dobrom.

 

 

Pročitajte više