Nevjerojatna snimka: Stavila bebu u krevetić, nakon dvije minute na kuću pao hrast

COURTNEY i Kale Buchholtz upravo su stavili svog petomjesečnog sina Cannona u krevet i sjeli na kauč u noći 2. srpnja kad je glasan prasak zatresao zidove njihovog doma u Prairievilleu, u državi Louisiani.

Par je pomislio da je grom udario u njihovu kuću, a onda je Courtney pogledala monitor za bebe i ugledala krhotine kako lete po sobi njihovog sina.

Supružnici su otrčali u sobu i shvatili da je kroz krovište u njihov dom pao ogroman hrast.

"Kad sam vidjela drvo, nije mi bilo jasno što se događa", kazala je Courtney za Good Morning America.

Dječak je plakao, što su smatrali dobrim znakom. Podignuli su ga iz krevetića i provjerili ima li ozljede. Srećom, odmah se počeo smiješiti. Samo se uplašio, a cijela obitelj prošla je bez ijedne ogrebotine. 

Tročlana obitelj privremeni smještaj je pronašla kod rođaka. Hrast, koji se srušio na njihovu kuću, uništio je gotovo čitav dom, ali krevetić dječaka ostao je netaknut. 

"Kao da je oko njega bio zaštitni balon, nevjerojatno", opisala je majka, koja je naknadno snimku strašne scene objavila na Facebooku. 

"2016. sam rodila dječaka Kasena. Umro je nakon mjesec dana, bio je prerano rođen. Izgubiti jedno dijete je strašno, a pomisao da bi se nešto moglo dogoditi drugom još gora."

Buchholtzevi su prionuli obnovi kuće. 

"Materijalne stvari se mogu zamijeniti. Obitelj je najvažnija", poručila je majka.

Pročitajte više