Nina Badrić objavom na Instagramu podsjetila koliko su važni roditelji

IAKO ponekad održavanje veze između roditelja i odraslog djeteta može biti izazov, važno je sjetiti se kako su upravo roditelji ti koji su zaslužni što ste osoba koja ste postali.

Upravo na to je podsjetila i jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Nina Badrić objavom u kojoj je čestitala mami Mili rođendan.

"Ti si moje najveće blago. Ona koja me bezuvjetno voli prašta i brani. Sretan ti rođendan kraljice moja sve dobro si zaslužila. Poruka će uvijek biti ista kao i sve koje sam ti pisala dok sam bila mala. Nikada nećeš biti sama jer ću te ja uvijek voljeti. Sretan rođendan mama", napisala je Nina.

Ovom objavom je dirnula mnoge pratitelje, a neke i rasplakala.

"Rasplakala sam se. Divno Nina. Voljela bih da moja kćerka, koja sad ima tri godine, isto bude ovako brižna prema meni kao što si i ti. Sretan rođendan mami", "Posebna je i zaslužuje sve najbolje, a prije svega da joj njena djeca budu uz nju" i "Sretan rođendan. Lijepo je kad si ovako voljen", bili su samo neki od komentara.

Međutim, ovo nije prvi put da je pjevačica na Instagramu spomenula svoju majku. Nedavno je objavila fotografiju zbog koje je raznježila obožavatelje u kojoj su joj mnogi rekli da je ista majka.

Čini se da Nina i majka imaju prekrasan odnos majke i kćeri i pravi su primjer ljubavi i povezanosti.

Pročitajte više