Njegova priča o majčinoj ljubavi rasplakala punu školu tinejdžera, onda znate koliko je snažna...

Screenshoot: YouTube

NAPUTAK prije čitanja i gledanja videa - trebat će vam maramice! 

Svatko tko je imalo svjestan tipičnog razmišljanja i ponašanja tinejdžera, zna koliko je tu populaciju teško motivirati, a pogotovo rasplakati u javnosti, no kada je na pozornicu jedne američke škole stao Marc Nero, bivši profesionalni hrvač, i ispričao svoju osobnu priču - auditorij je četiri minute šutio i plakao. 

"Iz svog osobnog iskustva vam kažem, nemojte tratiti život na krive odluke, život nije utrka, život nije ono što imate ili nemate u džepu - važno je samo ono što vam je u srcu. Ljubav je samo riječ dok joj netko ne da drugačije značenje, a to značenje, to ste vi. Svojim mamama to ste vi, isto kao što i vama toliko trebaju značiti vaši roditelji", samo je mali dio poruke koju je Marc posve iskreno prenio učenicima pričajući im otvorena srca o svom bahatom ponašanju kada je bio mlad, o problemima koje je radio svojoj mami, o ignoriranju njene želje da samo na miru porazgovara sa svojim sinom. Sve dok jednoga dana nije primio tužnu vijest. 

"Imate li mamu i tatu, odmah im danas recite koliko ih volite!" poručio im je Marc Nero, a mi vam toplo preporučamo da pogledate cijeli video jer je njegova priča o ljubavi i iskupljenju doista priča koja se mora čuti. pa ako treba i s maramicom u ruci. 

 

 

Pročitajte više