North West proslavila prijateljičin rođendan, a svi komentiraju samo njezin izgled

SEDMOGODIŠNJA kći Kim Kardashian North West i godinu dana starija kći Kourtney Kardashian Penelope Disick proslavile su ovog vikenda deveti rođendan svoje prijateljice Ryan Romulus. Ponosni roditelji su im tom prilikom organizirali prigodno putovanje na kojem bi im pozavidjele i mnoge djevojke te žene.

Tracy Romulus, koja je glavna direktorica marketinga KKW Brands, otkrila je da su djevojčice provele poseban dan u Palm Springsu u Kaliforniji, a ponosna mama je objavila i nekoliko fotografija s proslave.

Na jednoj od fotografija je šest djevojčica poziralo u identičnim kupaćim kostimima s ružičastim leopard uzorkom i u bijelim natikačama.

Djevojčice su se prvo počastile posebnim napitcima u popularnom Starbucksu, a nakon toga, Ryan i njezine prijateljice stigle su na svoje odredište gdje su dobile personalizirane torbe Stoney Clover Lane punjene dodacima za kosu, kupaćim kostimima, kapama, kozmetičkim torbicama i s još mnogo toga. Uslijedio je red igre i zabave uz bazen, a potom su se počastile prigodnom večerom u restoranu. Slavlje se nastavilo tortom od krafni te je jasno da su se djevojčice odlično zabavile.

Ipak, obožavatelji obitelji Kardashian najviše su komentirali izgled sedmogodišnje North.

"North izgleda tako odraslo", jedan je od komentara.

"Da, dobila je i nekoliko kilograma", oštro je zaključio drugi.

Ipak, treća pratiteljica je istaknula kako je "North najljepša" te da joj je ona "omiljeno dijete obitelji Kardashian".

"North je prelijepa", "Ista je svoja mama", "Kopija Kim Kardashian", samo su neki od komentara na račun slavne devetogodišnjakinje.

 

Pročitajte više