O ovome ste najviše čitali u ovoj godini

Foto: 123rf/Pinterest/arhiva

KRAJEM godine mnogi sumiraju svoje poslove pa ćemo tako i mi. A što nam drugo preostaje nego donijeti popis najčitanijih članaka iz cijele godine da vidimo što vas je najviše zanimalo i koje su to teme na kojima ćemo svakako inzistirati i dogodine. No prije svega uputit ćemo vam dvije tri riječi, u nadi da ćemo uspostaviti još bolju interakciju nego što ju sada imamo. Drage mame, tu smo zbog vas i za vas – i  samo da znate, i mi smo majke kao i vi te dobar dio raznih iskustava, odabir tema kao i načina na koji pišemo crpimo i iz vlastitih iskustava s djecom različitih dobnih skupina. Tema o bebama, djeci, trudnoći, majčinstvu, zdravlju, zabavi, iskustvima, trendovima, tabančićima, zubićima, prvim riječima, savjetima, dohrani, dojenju, iskustvima sa svekrvama... tema ima u izobilju te se nadamo da njima uspijevamo pokriti vašu znatiželju i uopće vaše želje o čemu želite čitati.

Mamasto/bebastih portala imamo dosta te smo uvjereni da koliko vam slobodno vrijeme dozvoljava škicnete na barem nekoliko njih i zato bi zapravo htjeli znati – jesmo li dovoljno informativni i postoji li neka specifična tematika za koju želite da joj se još više posvetimo.
Jer, vjerujte drage mame, ponekad se i sami jako iznenadimo čitanošću neke određene teme i zato nam ne zamjerite, ako je pokušavamo nastaviti jer nam se čini da je upravo to ono o čemu želite čitati. A ponekad je prilično teško dokučiti u kojoj će mjeri neka tema, članak ili priča zainteresirati naše najdraže čitateljice – odnosno – Vas.

Puno je upita u naš inbox o raznim problemima koja vas muče, mnogo je i vaših priča koje smo anonimno objavljivali i tako želimo nastaviti i dogodine jer drage majke, želimo biti vaš glas i vaše ravnopravne prijateljice koje će vam donositi savjete od strane mnogobrojnih stručnjaka s kojima surađujemo.

Donosimo vam stoga top 15 najčitanijih članaka u ovoj godini, s nadom da će naša uzajamna komunikacija dogodine biti još i bolja.

O ovom ste dakle najviše čitale:

Majke protiv majki



Preklinjem vas nemojte živjeti za djecu



Mama poručuje sinu tinejdžeru ovo trebaš znati



Sjećate li se ovih mališana – pogledajte kako izgledaju danas



Namirnice koje djeca ne bi smjela jesti do 4. godine




Najčešće greške kojima djeci kočimo inteligenciju



Smiješne ilustracija s kojima se svaka majka može poistovjetiti



I djeca masturbiraju (željeli mi to ili ne)



Sada je i dokazano da vjeronauk ne služi ničem dobrom



Saznali smo tko su najbolji pedijatri i ginekolozi Hrvatske



Kuhanje na ovim uljima izaziva rak



Stručnjaci potvrdili: Sada možete saznati spol djeteta bez odlaska liječniku



Maleni dječak gotovo izgubio vid radi igračke koju želi svako dijete



Optuživao sam suprugu za nered u kući, ali nisam bio u pravu



Pronađen uzrod SIDS-a – sindroma iznenadne dojenačke smrti



 

Pročitajte više