Objava domaće glumice mnoge dirnula: Znam, nije kraj svemira, ali meni je ovo svemir

DOMAĆA glumica Marijana Mikulić je majka trojice sinova, Ivana, Andrije i Jakova. Kao i svaki roditelj, dosad se susrela s nebrojenim izazovima, ali i brigama, a krajem kolovoza je na Instagramu progovorila o jednoj od njih.

Tom prilikom je podijelila snimku na kojoj se čuje kako njezin najmlađi sin veselo guguće i razgovara na nekom svom "jeziku". 

"Ja sam navikla, i s prva dva je bilo tako, tek s tri godine su progovorili. A do tada smo prolazili pakao sa psihologicama, pedagogicama i raznim stručnjacima", otkrila je.

No priznala je i da se često, unatoč iskustvu, preispituje te iščekuje kada će Jakov početi sklapati rečenice. Iskrenošću je ganula mnoge, a sada je ponovno učinila isto.

"Čekamo mi našu prvu riječ, čekamo strpljivo. Jakijevi vršnjaci naveliko pričaju, razumiju, rođak Ante, vršnjak, već i šale zbija, prijateljica Zora priča k'o velika i predstave gleda. Jaki se ni ne odaziva na svoje ime, ne pozdravlja ni sa "papa". Priča na svom jeziku, nas dvoje se kužimo. Kad vozi autiće govori brrr, i tu i tamo kad utužim "maca, mjau, maca mjau" on kaže mauuu. To je sve", napisala je glumica u najnovijoj objavi na Instagramu.

Dodala je i kako su jučerašnji dan obilježile brojne obiteljske i poslovne obaveze, ali će ga pamtiti po nečem potpuno drugom.

"Josip mi javlja da je Jakov rekao prvu riječ", otkrila je: "Prva riječ s razumijevanjem, koju je na upit ponovio, a ja nisam tu."

"Ok, znam, nije kraj svemira, ljudi umiru, ratovi i glad u svijetu, ali eto, meni je ovo bilo SVEMIR", priznala je Marijana koju je pogodilo jer nije doživjela dugoočekivani trenutak. Ipak, dječak je istu riječ ponovio i danas, a glumica ne skriva koliko joj je to značilo.

"Sve mame koje su bile tu znaju o čemu govorim i kakav je to osjećaj! I prva dva su kasno progovorila, ali svaki put je strepnja, iščekivanje. Jer - pritisak okoline! Teško je ostati kul koliko god htio i bio svjestan svega", napisala je te zaključila kako joj je sada "srce kao kuća".

Pročitajte više