Otkriveno je sve: Kardashianka unajmila surogat majku!

Foto: Instagram 

KAKO je i najavljivala - treće dijete rodit će joj surogat majka. Kako danas ekskluzivno javlja TMZ, ugovor je već potpisan, pronašli su majku putem surogat agencije. Troškovi bi se mogli popeti na 118.000 dolara za jedno dijete, a za svako "dodatno", primjerice ako su u pitanju blizanci, dobit će još 5.000 dolara.  

TMZ je objavio sve detalje ugovora, osim imena agencije i majke koja će nositi njihovu bebu, a javnost i nije nešto posebno šokirana jer osim što je najavljivala ovu mogućnost, Kim stvarno ne bi smjela više rađati.   

I u prvoj, a posebno u drugoj trudnoći imala je problema s posteljicom. Dijagnosticirana joj je Placenta Accreta - stanje u kojemu posteljica abnormalno sraste sa stijenkom maternice, zbog čega je svaka sljedeća trudnoća prilično opasna i za nju i za plod. To sve već znamo, no malo smo se ipak iznenadili što je surogat majka već unajmljena, barem ako je vjerovati ovim izvorima.  

A oni kažu da su Kim i Kayne doista već odabrali te će već sljedeći mjesec uplatiti prvu ratu u iznosu od 4.500 dolara.  

Dogovor je da se u narednih 10 mjeseci isplati svota od 45.000 dolara, dok će agencija pritom uzeti svoj dio - ne baš malih 68.000 dolara.  

No nakon što rodi, surogat majci pripast će još 5.000 dolara po bebi. A ako eventualno na porodu ošteti neki dio svog reproduktivnog sustava, isplatit će joj se naknada u iznosu od 4.000 dolara. 

Objavili su i detalje ugovora u kojem je naznačeno što surogat majka smije ili ne smije. Prvi uvjet je da prije oplodnje ne smije imati seksualni odnos (minimalno 3 tjedna), ne smije piti, pušiti, piti lijekove i drogirati se. Potom ne smije biti u blizini mačaka, tijekom trudnoće ne smije bojiti kosu te ne smije piti više od jednog kofeinskog napitka dnevno. Naravno, uz sve se mora hraniti zdravo, kako doliči trudnicama.  


Zanimljiv je i dio ugovora kojeg su potpisali Kim i Kayne, a tiče se njihove roditeljske odgovornosti ako dijete bude rođeno s poteškoćama u razvoju. 

Kada sve skupa zbrojimo, vjerujemo kako možemo prognozirati da će beba broj 3 već sljedeće godine biti tu. 

Kim bi to jako voljela, a i njena šarolika obitelj s obzirom na to da ta tema nije nova. Naime, ako ste pozornije pratili njihov reality, onda znate da su se za ulogu surogat majke Kim već ponudile njena sestra Khloe, ali i mama kada joj je spomenula što joj je liječnik rekao. Da njena jajašca više nisu plodna, ali da to ne znači da ne bi mogla na svijet donijeti bebu.  

Iako se svi oni jako vole, Kim je očito htjela izbjeći bizarnost, pa su se stoga ona i Kayne ipak odlučili za surogat majku koja neće biti iz njihovog klana.  

Što im drugo reći nego - sretno! 

 

Pročitajte više