Ova fotografija stvarno je najbolji dokaz da ljubav ne pozna granice

Foto: Facebook 

ZNATE ono kada se s nekim jednostavno kliknete na prvu i plane ljubav, čista i iskrena, a da vas realno ne veže ona najvažnija poveznica – krvna veza. 

Takva se ljubav dogodila između malene djevojčice i njenog sada službenog očuha i to praktički od prvog dana kada su se on i njena majka Karisa Smith upoznali. A to je bilo kada je malena imala samo 9 mjeseci. 

„Ona zna da joj on nije pravi otac, barem ne u biološkom smislu, ali po svemu ostalom, ona je postala prava „tatina curica“ i to im nitko ne može osporiti. I zato niti ne forsiram niti sam ikada forsirala da ga zove imenom ili očuhom, on je postao njen pravi otac. 

Ljubav među njima planula je gotovo odmah i od prvog dana njih su dvoje kao prst i nokat. Kada ona plače, on je tu, kada ga ona treba, on je tu. Tu za nju. Doduše, ponekad ga službeno nema i po 14 dana i onda se dogodi ovo. Nakon 14 dana stigao je i prvi kome je došao je njegova mala djevojčica koja će uskoro, kada proces posvojenja konačno bude gotovo, postati i službeno njegova kćer. To je ljubav koja nema granice i koja je ovako iskreno velika, često veća i od one ljubavi povezane krvnim srodstvom.“, napisala je mama Karisa na stranici Love What Matters i izazvala pravu lavinu uzdaha, Jer zaista, ponekad krv nije jedini razlog za ljubav i kamo sreće da svako dijete na ovom svijetu može doživjeti jednu ovakvu snažnu vezu kao što spaja ovo dvoje – tatu i njegovu kćer.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više