Ovo će svako dijete htjeti imati: kutija+štapići+kvačice=stolni nogomet!

Screenshoot: Facebook

POSTOJE te neke igre/igračke koje fasciniraju djecu od čega god bili napravljeni pa ako imate djecu kojoj je oh, dosadno, večeras je utakmica i baš vam je nedavno ostala jedna kutija za cipele - pomognite klincima napraviti super stolni nogomet. 
 
Fora su naravno i oni tvornički nogometi s igračima na federima koji pucaju prema golu tako da klinci manevriraju okretanjem, zakretanjem, naginjanjem, ali - hm, taj je nogomet malo pimplav i iskreno, pa baš i nije strastven. Ali stolni nogomet, "roštiljanje" i goooll - e to je ono što klincima treba. 
 
Zato kutiju u ruku, neku čvršću i dovoljno duboku, uzmite nekoliko (4 - 6) štapića, 5-7 kvačica za rublje u istoj boji, plus isto toliko u drugoj boji, škare, papir za travnjak i tek malo pomognite klnicima. Sve ovo mogu oni i sami, jer naravno, ne govorimo o klincima od dvije godine, oni ipak još nisu toliko odrasli za ovakvu vrstu nogometa. 
 
Čim prije dobiju svoj stolni nogomet to će kasnije tražiti vaše društvo, jer će ih stolni nogomet zabavljati opet i opet. A posebno ako ga naprave sami, tada će ga čuvati baš kao da je najskuplja igračka na svijetu. 
 
Škicnite u video, vidjet ćete kako je lako!

 

Pročitajte više