Ovo je broj jedan aplikacija za trudnice i stvarno ima super mogućnosti

Screenshot: iTunes 

IAKO SE na tržištu mobilnih aplikacija može naći priličan broj onih namijenjenih trudnicama, pronašli smo jednu koja je stvarno, ali stvarno super. Košta samo 3,99 dolara, zove se Sprout-Pregnancy Essentials, a razvili su je liječnici. 
 
Aplikacija se promovira kao vodič kroz zdravu trudnoću, no to nije jedina karakteristika zbog koje je već duže vrijeme broj jedan među aplikacijama za trudnice. 
 
Na njoj je, između ostalog, moguće pratiti razvoj ploda prema školskim tablicama, kada se beba počne micati aplikacija ima mogućnost brojanja pokreta, tu je i opsežna analiza zdravstvenih potreba mame i bebe (prehrana, sigurne vježbe), vođenje zabilješki s trudničkih pregleda kao i čekiranje datuma s odrađenih i narednih pregleda, praćenje kilaže - od vašeg realnog stanja do preporučene težine. No, najzanimljiviji dio tek slijedi. 
 
Pročitajte više: Ako ste se ikada zapitale koliko je ultrazvuk štetan - odgovor će vas šokirati
 
Aplikacija, naime, ima mogućnost izrade 3D slike prema vašem stupnju trudnoće tako da uz sve opisano za svaku fazu trudnoće, odnosno školskog razvoja ploda, uz pomoć ove aplikacije imate mogućnost vidjeti stvarnu sliku kako vaš plod izgleda. To neće biti baš točno vaše dijete, ali slika koju ćete moći gledati je zaista divna. Čišća i bolja od one koju bi mogli dobiti na 3D ultrazvuku. 
 
Proćitajte više: Od točkice do bebe - pogledajte kako se stvara život

Jednostavna je za uporabu, a uz sve navedeno moguće ju je maksimalno personalizirati uz pomoć podataka o stupnju trudnoće, spolu bebe koju nosite pa čak i imena koje planirate dati. A da jednog dana ne bi zaboravili na sve važne trenutke vezane uz trudnoću tu je i Trudnički dnevnik u kojeg možete upisivati sve što želite zapamtiti - svoje osjećaja, važne datume, pismo bebi, pjesmice koje već sada pjevate i vi i budući tata.... A da sve te misli i zapisi ne bi ostali zatičeni na malom ekranu moguće ih je eksportirati kao e-knjigu. 

I konačno, kada porod krene, aplikacija će vam pomoći pri praćenju ritma trudova.

Aplikaciju možete skinuti ovdje: 
 
s  iTunesa-a
s GooglePlay-a
 
 
 

Pročitajte više