Ovo su najljepši citati Jasona Momoe o njegovoj djeci

Foto: Profimedia

OBJAVIVŠI da se rastaju nakon 16 godina provedenih zajedno, Jason Momoa i Lisa Bonet jasno su dali do znanja da će im u središtu pozornosti zauvijek ostati djeca, 14-godišnja Lola i 13-godišnji Nakoa-Wolf. To ne iznenađuje, osobito jer je poznato da Momoa uvijek s puno nježnosti i ljubavi govori o njima.

"Zbilja vam ne mogu reći što sam to, dovraga, radio prije nego što sam dobio djecu. Za*ebavao sam se. Gubio vrijeme. Mislim da sam bio nepromišljen i definitivno izvan kontrole. Sad sam puno fokusiraniji."

"Moja djeca moje su najbolje umjetničko djelo. Ako uspijem ugraditi u njih predivne stvari i okružiti ih prekrasnom umjetnošću i glazbom, provest ću život promatrajući ih."

"Kad sam postao otac, to je promijenilo moj život jer me naučilo da se brinem za sebe. Prije toga nisam previše razmišljao o tome. Život ima toliko smisla nakon što dobijete djecu."

"Nisam znao što je sve potrebno da bih bio otac. Ne želim samo reći svom sinu: 'Jer sam ja tako rekao.' Zbilja želim da se povežemo i volio bih da bude ranjiv i otvoren."

"Najvažnija stvar koju pokušavam priuštiti djeci je da imaju svoju maštu, svoju kreativnost i da to u njima cvjeta. Nadam se da će primijetiti da slijedim svoje snove i uvijek gradim nove."

"Otkad sam bio mali dječak, uvijek sam zamišljao da ću u budućnosti biti otac."

Pročitajte više