Pa ovo je fantastično: Kofer i kolica sve u jednom!

Screenshoot: Youtube

ČAK ni to što imate malo dijete ne sprječava vas da često putujete - super, jer imamo za vas jednu novinu! Osmišljena su kolica i kofer u jednom, što će, vjerujemo razveseliti roditelje diljem svijeta jer znate i sami kako je ponekad jako naporno putovati s malim djetetom kojemu najčešće treba ponijeti duplo više prtljage nego za velike. 

Uostalom, ova pametna kolica neće vam donijeti samo tu mogućnost da ne morate imati zauzete ruke i kolicima i prtljagom, već će vas spasiti i velikog stresa prilikom pakiranja, planiranja putovanja, čak i stresa da vam netko, dok pazite na dijete, kriomice mazne vašu prtljagu. I ne samo to - jer iako mnoga kolica imaju košaru u koju se može spremiti ručna prtljaga, ovo je, vjerujemo da se slažete, zaista izum i pol, jer tu ne samo da imate gdje spremiti prtljagu već imati i gdje spremiti kolica. U prtljagu! 

Zvuči savršeno, izgleda savršeno, jedino cijena vjerojatno još uvijek nije blizu savršenstvu, ali nekako vjerujemo da će ovaj proizvod pronaći put na tržištu te bi mu i cijena, ako potražnja bude velika, možda mogla padati. Zasad je trenutno ova ručna prtljaga i kolica u jednom u svom "probnom" razdoblju te se na stranici Kickstartera još uvijek prikupljaju donacije za pokretanje veće tržišne proizvodnje, pa će stoga ovaj proizvod možda zaobići vaše malo dijete, ali slijedeće godine, vjerujemo već će biti dostupna na virtualnom svjetskom tržištu. 

>>>Revolucija u putnim krevetićama - ako puno putujete ovo morate imati<<<

U svakom slučaju, ovo se stvarno čini kao jedan vrlo pametan i koristan proizvod - čak ne samo za one obitelji koje su često na putu. Možda bi vam dobro došla i u svakodnevnoj upotrebi jer samo kada se sjetite koliko sve stvari morate ponijeti sa sobom u najobičniju šetnju te ako još pritom morate obaviti i dnevni šoping - vjerujemo da će svakoj mami dobro doći upravo kofer. 

A ovako kolica - Born To Fly Baby: A carry-on flight case & stroller in one izgledaju:

 

  

Pročitajte više