Parovi rođeni u ovim horoskopskim znakovima su najbolji roditelji

Foto: Pexels

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U RODITELJSTVU je najvažnije imati sjajnog partnera koji će vam pomoći podijeliti odgovornosti i brinuti o djetetu i kućanstvu. Uz pomoć astrologije možete saznati tko je za vas idealan partner. Evo šest kombinacija zodijaka koje su najbolji roditelji.

Ovan i Blizanci

Uz zabavan pristup roditeljstvu koji njeguje Ovan odlično se slaže Blizanac koji je stručan u komunikaciji s djecom. Ova dva horoskopska znaka čine najdivnije roditelje. Njihove udružene snage mogu podići moral djeteta i pomoći mu da ostvari sve svoje snove. 

Rak i Ribe

Rakovi i Ribe su emocionalne duše koje daju prednost svojoj djeci. Oba znaka imaju instinktivnu narav i sjajno razumiju potrebe djeteta te mu mogu pružiti najbolje.

Bik i Vaga

Ova dva znaka imaju smisla za ravnotežu i stabilnost. Uz to su odani i mogu osigurati sjajnu budućnost djetetu.

Djevica i Jarac

Ovo su dva najpraktičnija horoskopska znaka, poznata po strogom i racionalnom pristupu roditeljstvu. Nosi ih ideja važnosti postizanja savršenstva i izvrsnosti te će djetetu pružiti sve da dosegne vrhunac uspjeha. 

Lav i Strijelac

Lav i Strijelac djetetu će osigurati zabavu i avanture. Oba znaka vole istraživati i eksperimentirati s novim i zanimljivim stvarima u životu, a istu dozu znatiželje pokušat će usaditi djetetu.

Škorpion i Vodenjak

Ova dva znaka su potpuna suprotnost, ali se savršeno nadopunjuju u roditeljskom smislu. Dok su Škorpioni strastveni, Vodenjaci vjeruju da djetetu treba dati prostor i slobodu. Iako različito pristupaju odgoju, tamo gdje jedan roditelj zakaže, pokazat će se drugi.

Pročitajte više