Petra Kurtela pokazala nevjerojatne trudničke fotografije od kojih zastaje dah

Foto: Instagram

GLUMICA je pozirala s trudničkim trbuščićem u prvom planu.

Iako su mnogi na prvi pogled pomislili kako je Petra Kurtela upravo obznanila drugu trudnoću, to nije tako. Naime, glumica se prisjetila svoje prve trudnoće tijekom koje je snimila niz nevjerojatnih fotografija.

Riječ je o profesionalnom fotografiranju za koje se sve više trudnica odlučuje, a sve redom priznaju kako im je to jedna od najljepših uspomena iz trudničkih dana. Zato ne čudi što si je i domaća glumica priuštila jedno takvo iskustvo. 

Svoje oduševljenje rezultatom ne skriva ni sada, gotovo dvije godine nakon porođaja, pa je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko nevjerojatnih fotografija.

Ipak, Petra priznaje kako joj trudnoća nije ostala u najljepšem sjećanju, a to može zahvaliti čestim mučninama i zdravstvenim komplikacijama zbog kojih je bila prisiljena mirovati. No susrela se i s drugim problemima o kojima žene rijetko govore.

"Prije dvije godine, u trudnoći, nisam se osjećala najbolje. Mirovanje mi nije najbolje sjelo. Bilo je to vrijeme anksioznosti, pogubljenosti, plahosti i neproduktivnosti. U jednom trenu doktor mi je dopustio da budem 'malo aktivnija' pa sam se odmah bacila na posao i isproducirala ovo snimanje. Da se nečemu veselim, da nešto stvaram, radim", iskreno je napisala u jednoj od svojih prethodnih objava.

No sve se isplatilo jer danas maksimalno uživa u vremenu koje provodi sa svojim sinom Reljom.

Pročitajte više