Potpuni stranci razveselili curicu na njen 8. rođendan, 3 mjeseca nakon gubitka majke

AKO ima nešto što djeca beskompromisno obožavaju, to su rođendanske proslave, osobito oni koji su slavljenici. Na taj dan su u središtu pozornosti, sve je prilagođeno tome da se oni zabave i personalizirani ukrasi podsjećaju sve da je to dan rezerviran samo za jednu zvijezdu.

Nešto slično tome nadala se doživjeti i djevojčica iz Tennesseeja, Charlotte Joy, koja je trebala proslaviti svoj 8. rođendan. Nažalost, njen poseban dan nije nosio radost kakvu zaslužuje svako dijete.

Naime, djevojčica je doživjela tragediju manje od tri mjeseca prije, izgubivši majku Jenny Wren od raka mozga. Znajući da će vrijeme za slavlje biti važnije nego ikad, njezina starija sestra Chloe Sexton pokušala je organizirati rođendansku zabavu, poslavši pozivnice svim Charlotteinim kolegama iz razreda. Samo je jedno dijete potvrdilo da će doći.

@chloebluffcakes Just go to the birthday party youre invited to 🥺 #birthday #grief #kids ♬ original sound - Chloe

U intervjuu za Good Morning America, Sexton je dodala da je Charlotte te godine promijenila školu. Sexton se posebno potrudila da joj pomogne da stekne prijatelje, organiziravši druženja za djecu i slično.

U TikTok videu je ispričala cijelu priču dan prije sestrina rođendana. "Za sve koji imaju dijete, ako neko dijete u razredu vašeg djeteta dijeli pozivnice za rođendan, samo dođite. Radi se o sat ili dva vašeg života. Molim vas, pojavite se", rekla je Sexton kroz suze.

"Moja mala sestra sutra puni 8 godina. Njena rođendanska zabava bit će ovaj vikend. Naša mama je umrla od raka mozga prije 83 dana. Jedno, samo jedno dijete iz njezina razreda je potvrdilo dolazak. Nisam joj to ni rekla. Pitam se zašto. Cijeli njezin razred znao je što se dogodilo."

Sexton je sama izrađivala ukrase u garaži, odlučna provesti svaku večer tog tjedna pripremajući se za zabavu koja se trebala odviti za vikend. U tom trenutku nije ni znala da će njezin video biti ono što će im donijeti sreću i osmijehe na lica.

Video je brzo prikupio 9.3 milijuna pregleda. Za nekoliko sati potpuni stranci ponudili su pomoć. Te subote, Charlottein rođendan bio je legendaran.

@chloebluffcakes Replying to @chloebluffcakes thank you, from deep in my heart. Thank you alyssa, taylor, abby, cindy, libby and wveryone else who helped make this possible. You didnt just save a little girl from heartbreak, you saved something in me ♥️ #birthdayparty ♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz

Sexton je objavila nastavak priče idućim videom, otkrivši da je došlo do nevjerojatnog odaziva na rođendan. Charlotte je bila obasuta pozornošću i darovima, a osmijeh joj nije silazio s lica. Naime, potpuni stranci su došli i pomogli djevojčici proslaviti veliki osmi rođendan.

"Bilo je još ljepše nego što sam mislila da će biti!" u videu se čuo njen slatki glasić. Zahvaljujući ljubaznosti stranaca, Charlotte i njezina velika sestra spašene su od slomljenog srca. Osim toga, obje su stekle neke nove prijatelje na toj čarobnoj zabavi.

Pročitajte više