Poznata trenerica ne brine se zbog debljanja u trudnoći: Dobila sam 12 kilograma

FITNESS influencerica ne brine se zbog kilograma koje nakuplja u trudnoći. 31-godišnja trenerica čeka svoje prvo dijete nakon duge borbe s neplodnošću.

"Puno vas me pita kako se nosim s rastućim tijelom i utječe li negativno na mene. Dosad sam dobila 12 kilograma, a ostalo je još pet tjedana. Iskreno, uopće mi ne smeta. Osim grudi. Ponovno su kao prije moje fitness faze, ako ne i veće. Prirodno imam veće grudi i znate koja je to muka, a znam da sam tek na početku jer me čeka dojenje", napisala je Victoria pa dodala da se više brine da će se udebljati premalo nego previše.

"Želim biti sigurna da sam dobila dovoljno kilograma. Ovo nije vrijeme da se brinem o mršavljenju, iako nije dobro ni previše se udebljati. Kao i uvijek, treba naći zlatnu sredinu."

Njena prehrana sastoji se od 80 posto zdravih namirnica te 20 posto nezdravih, iako je u trudnoći taj omjer promijenila u 70:30. 

"Ako dobijem strije, dobila sam ih. Ako dobijem celulit, dobila sam ga. Sve to će mi donijeti predivnu djevojčicu koju sam dugo željela i za koju sam se borila. Strije, celulit i kilogrami neće niti malo utjecati na moju sposobnost da budem odlična majka i to je jedino što me zanima", zaključila je.

U siječnju je objavila da sa suprugom Lucom Ferrettijem čeka prvo dijete nakon godina borbe s neplodnošću. Začela je medicinski potpomognutom oplodnjom, a trebala bi roditi u kolovozu.

Pročitajte više