Poznati pjevač otkrio spol trećeg djeteta i progovorio o borbi četverogodišnjeg sina s rakom

Foto: Instagram

MICHAEL Buble otkrio je kako on i njegova supruga čekaju djevojčicu.

“Za tri tjedna stiže moj prva mala djevojčica i to nisam nikad javno rekao. Dobit ću kćer”, otkrio je poznati pjevač gostujući u The Ian Dempsey Breakfast Showu na irskom radiju Today FM.

Rođenje trećeg djeteta, a prve djevojčice, za Bublea je pravo veselje nakon što je proživio noćnu moru kad mu je 4-godišnjem sinu Noi dijagnosticiran rak.

“Prošao sam kroz pakao”, izjavio je nedavno za Herald Sun. “Ne govorim o tome nikome, čak ni prijateljima jer previše boli. To je moj dječak. On je superheroj, ne mora to proživljavati iznova. Ali bilo je kao u paklu. I to se čini prilično dobrim mjestom za odmor naspram onoga gdje smo mi bili.”

42-godišnji pjevač i njegova supruga Luisana Lopilato roditelji su i dvogodišnjeg Eliasa, a da stariji sin ima opaku bolest otkrili su u studenom 2016. godine.

“Mislio sam da se nikada neću vratiti glazbi. Obitelj je važna. Njihovo zdravlje mi je na prvom mjestu. Najvažnija mi je veza s obitelji, moja supruga, moja vjera.”

Iako je razmišljao o prekidu glazbene karijere, Buble je nastupio pred 80.000 fanova u Dublinu u subotu.

“Kad je riječ o raku, uvijek ste oprezni. Moramo pratiti Nou, ali sigurno ne bih pjevao da nije dobro”, izjavio je Buble i pojasnio kako su Noini tretmani liječenja završili u ožujku 2017.

Tijekom borbe s ovom opakom bolesti, Buble je bio čvrsto uz sina i suprugu, a to mu je dalo novu perspektivu u životu.

“Prošao sam teško razdoblje i više se ne bojim”, rekao je četverostruki osvajač Grammyja koji najavljuje kako će ovo emotivno iskustvo biti zabilježeno na novom albumu.

“Ponovno sam se zaljubio u glazbu”, kaže Buble. “Vraćam se onome što moram raditi. Vratit ću se u svijet koji treba ljubav, romantiku i smijeh više nego išta drugo. Ovo je najbolji album koji sam ikad napravio.”

Pročitajte više