Predivne tetovaže za ponosne dojilje

PONOSNE jer su majke, a još ponosnije jer su dojile i nema to nikakve veze s majkama ili nemajkama, s glupim sukobima što je bolje što nije - to ima samo veze s tim neopisivim osjećajem dojenja. Neke to žene jednostavno obožavaju pa su u čast dojenju, a naravno i u čast svoje djece, napravile trajnu uspomenu na to predivno razdoblje života i majčinstva. Dale su napraviti tetovaže.  

>>>Složit ćete se da su ove majčinske tetovaže stvarno predivne<<<

Tetovaže u čast djeteta, njihova imena, datumi rođenja, bebin portret... pisali smo već u nekoliko navrata, postali su među popularnijim simbolima koje ljudi danas tako učestalo tetoviraju, no posljednjih godinu-dvije u svijetu je uočen porast upravo tetovaža koje se rade u čast dojenja. 

>>>14 predivnih ideja za tetovaže u čast djece<<<

 Ako ste i vi ponosna dojilja, ako ste i vi jedna od onih mama koja je toliko uživala ili još uvijek uživa u dojenju - jedna ovakva slika trajno nastanjena na vašoj koži mogla bi vam biti jednako slatka i doživotna uspomena. Da se svakim pogledom u ogledalo, posebno jednoga dana kada djeca otapkaju od vas, podsjetite na te trenutke.  

No, postoji još nešto što se veže uz ovaj moderan trend, a to je činjenica da mnoge majke koje na sebi već imaju ovakve trajne tetovaže, njima žele odaslati još jednu snažnu poruku. 



Osim što je dojenje stvarno divno, ono je potreba koju našu djeca jednostavno trebaju bez obzira gdje se mama nalazi i zato ovim tetovažama želimo dati na znanje da je dojenje u javnosti i više nego normalno. Želimo ohrabriti i druge žene da se u pogledu dojenja u uvijek i svugdje osjećaju sigurno, da se ne srame već budu ponosne ma gdje god podojile svoje dijete.


"Nadam se da će i moja tetovaža pomoći uklanjanju tog tabua dojenja u javnosti i pomoći ženama da se oslobode glupe stigme te jednostavno shvate da je dojenje prikladno uvijek.", izjavila je jedna od mama koja ponosom nosi svoju tetovažu u čast svoje bebe i dojenja, a koja se pridružila brojnim drugim mamama koje su također rado podijelile svoje tetovaže i njima obogatile viralni projekt pod nazivom #breastfeedingtattoos pod kojim možete vidjeti brojne predivne ideje. 

>>>I tate se tetoviraju u čast svoje djece<<<

Pročitajte više