Predstavili kraljevsku bebu, ali svi su gledali samo u Meghanin trbuh

Foto: EPA-EFE

MEGHAN Markle i princ Harry u ponedjeljak su postali roditelji malenog dječaka kojeg su danas predstavili cijelom svijetu. Par je s dječakom pozirao u palači, a princ Harry ga je ponosno držao u naručju dok je Meghan stajala pored njega. Dječačić je bio ogrnut u bijelu dekicu i imao je bijelu kapicu na glavi, a tijekom predstavljanja cijelo je vrijeme spavao.

"Osjećaj je čaroban. Poprilično nevjerojatan. Imam dvojicu najboljih muškaraca na svijetu pored sebe, presretna sam", izjavila je uzbuđena Meghan te otkrila kako je već u protekla dva dana zaključila da njen sin ima "najslađi temperament" te da je jako mirna beba.

"Ne znam od koga je naslijedio taj temperament", našalio se princ Harry.

Za prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja Meghan je odjenula jednostavnu bijelu haljinu bez rukava koja nije skrivala da vojvotkinja, baš kao i većina drugih žena, i dalje ima "trudnički trbuh". Naravno, nije riječ o pravom trudničkom trbuhu, već o pojavi koja je potpuno normalna nakon porođaja.

Naime, mnoge je ovaj prizor iznenadio jer se rijetko govori o promjenama koje žensko tijelo prolazi nakon porođaja. No prilično je nerealno očekivati da ćete istog dana kada rodite moći stati u svoje stare, najuže traperice. Istina je zapravo da su potrebni tjedni kako bi se trbuh povukao i vratio na veličinu i oblik kakav je imao prije trudnoće. Prvih nekoliko tjedana nakon porođaja koža i trbušni mišići još su istegnuti, a maternica je i dalje veličine dinje. Zbog svega toga nije čudno ako žene još nekoliko tjedana poslije porođaja izgledaju kao da su u petom ili šestom mjesecu trudnoće.

U svakom slučaju, pravo je osvježenje vidjeti slavnu osobu koja se ne srami svoga tijela i ne skriva promjene koje ono prolazi. Bravo, Meghan!

Pročitajte više