Prerano rođena beba nije mogla na vjenčanje roditelja pa su ga održali u bolnici

KAD je ostala u drugom stanju, Amanda Acevedo, osim za dolazak prinove, pripremala se i za vlastito vjenčanje. Plan je bio da u lipnju na plaži stane pred oltar sa svojim zaručnikom Edwinom, a sina je trebala roditi u kolovozu.

No, maleni Oliver na svijet je odlučio uraniti. Amandi je vodenjak puknuo 14. lipnja, a planovi za romantično vjenčanje tada su pali u drugi plan. Oliver je rođen dva mjeseca prerano težak tek 1774 grama. 

Roditelji su s njim provodili dane na Odjelu intenzivne njege i odlučili su pomaknuti datum vjenčanja za iduću godinu.

No, kada im je babica predložila da to učine pred matičarom u bolnici, shvatili su da će ipak imati vjenčanje iz snova kojem će prisustvovati i njihov sin Oliver.

“Nismo mogli zamisliti posebnije vjenčanje”, izjavila je Amanda za portal Motherly.

Ceremoniji u Dječjoj bolnici WakeMed prisustvovali su liječnici, medicinske sestre i babice, a majka je dječaka nosila u naručju umjesto buketa.

“Odjenuli su ga u maleno odijelo, dekorirali mu krevetić i omogućili da dođe u bolničku kapelicu”, otkrila je Amanda koju je rasplakala gesta brižnog bolničkog osoblja. 

Iako su ovom paru komplikacije oko porođaja promijenile planove za vjenčanje iz snova, na kraju je sve ispalo savršeno, unatoč činjenici da ovakav scenarij nisu mogli ni zamisliti.

Pročitajte više