Primalja podijelila najgore stvari koje je čula od očeva u rađaonici

Foto: Shutterstock

POROĐAJ bi trebao biti trenutak kad se ženi pruža podrška dok donosi novi život na svijet. I dok postoje partneri koji partnericama nježno masiraju leđa, pomažu im u disanju, izgovaraju riječi ohrabrenja i drže ih za ruku, primalja Anna svjedočila je i drugoj strani medalje. Susrela se s očevima koji su se žalili da im je dosadno, da su umorni ili su čak propustili rođenje djeteta zbog nebitnih razloga.

Anna redovito dijeli šokantne detalje iz rađaonice na TikToku, a u jednom od posljednjih videa objavila je najčudnije komentare koje je čula od muškaraca u rađaonici.

"Vrijeme je da se vratim u teretanu", rekao je jedan otac dok se čekalo da njegova supruga rodi posteljicu.

"Misliš li da previše dramatizira?" pitao je Annu drugi otac.

@anna.the.nurse 🙄 yup, all based on true stories #babydaddy #drama #laboranddelivery #birth #newmom #newborn #postpartum #nursesoftiktok #laboranddeliverynurse ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

"Kada se opet možemo seksati?", "Možete li joj staviti šav više?" i "Volio bih da tako viče kad spava sa mnom", još su neki od nevjerojatnih komentara koje je imala prilike čuti u svojoj karijeri.

Annina objava privukla je mnoštvo komentara.

"Ako mi muž kaže da mu je dosadno dok budem rađala, natjerat ću da ga rodi umjesto mene", poručila je jedna žena.

"Moj brat je mojoj šogorici govorio da se smiri", dodala je druga.

"Tražila sam razvod kad se moj suprug pojavio u bolnici s PlayStationom iako sam ga molila da to ne učini", nadovezala se treća.

Pročitajte više