Princ Harry se prisjetio kako su svoju trudnoću držali tajnom pa se rasplakao

NAKON kraljevske turneje po Africi, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su imali prvi zajednički nastup na godišnjoj ceremoniji WellChild u središtu Londona.

WellChild je dobrotvorna organizacija koja omogućava da teško oboljela djeca provode što više vremena doma, umjesto u bolnici, a jednom godišnje obilježavaju svoj dan i to se pretvara u emotivni događaj koji okuplja mnoge obitelji.

Princ Harry je zaštitno lice WellChilda od 2007., a ovogodišnjoj ceremoniji je prvi put prisustvovao kao otac petomjesečnog sina Archieja.

"Biti ovdje kao roditelj, razgovarati sa svima vama, steže mi srce na način na koji to nikada ne bi mogao razumjeti sve dok nisam dobio svoje dijete", rekao je vojvoda.

Harry je otvoreno govorio o tome kako su on i Meghan prošle godine potajno čekali svoje prvo dijete.

Naime, Meghan je bila tek u počecima trudnoće, stoga su trudnoću zadržali za sebe dok nisu vidjeli da je s djetetom sve u redu.

Prisjećajući se, Harryja su obuzele emocije i glas mu je utihnuo dok su suze navirale na oči.

"Prošle godine, kada smo supruga i ja prisustvovali ovom događaju, znali smo da očekujemo svoje prvo dijete, nitko drugi nije znao osim nas. Sjećam se da sam Meghaninu ruku toliko jako stiskao jer smo oboje razmišljali kako bi bilo lijepo da postanemo jednog dana roditelji te kako bismo učinili sve što možemo kako bismo zaštitili i pomogli svom djetetu ako se ono rodi s poteškoćama ili se s vremenom razboli", priznao je Harry.

Archie je, naravno, bio jedna od mnogih tema o kojima je kraljevski par govorio, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otkrili su čak i neke nove detalje o njihovom sinu. 

Dok je razgovarala s mnoštvom, Meghan je podijelila da je nedavno povela Archieja u igraonicu u koju se zaljubio, a nakon toga je kraljevski par potvrdio da je njihov dječak naslijedio najprepoznatljiviju osobinu njegovog oca: crvenu kosu.

"To se vidi u obrvama", izjavili su roditelji.

Pročitajte više