Princ William ispričao oko čega se njegova djeca svako jutro svađaju

Danny Lawson/ Pool via REUTERS via Guliver Image

IAKO je Princa Williama sudbina postavila u kraljevsku obitelj, kao jednog od nasljednika britanske krune, njegova jutra izgledaju vrlo slično kao i svim drugim očevima. Uz obavezu spremanja, oblačenja, jutarnje higijene i ostalih potrebnih radnji, vojvoda od Cambridgea je nedavno otkrio da gotovo svakodnevno jutra provodi posredujući u sličnim svađama između dvoje od svoje troje djece. 

Glazbena jutra u kraljevskoj obitelji

 "Većinu jutara postoji velika svađa između Charlotte i Georgea oko toga koja pjesma svira", izvijestio je Entertainment Tonight.

"I ja moram postaviti prioritet da jednog dana jedno odredi, a drugi dan dođe na red netko drugi. Takva je buka oko glazbe."

No, dok mnoga djeca traže dječje pjesme poput Baby Shark, jutarnja lista pjesama obitelji Cambridge malo je sofisticiranija. Prema riječima princa Williama, princ George i princeza Charlotte veliki su obožavatelji pjesme koju je Shakira objavila prije više od 10 godina.

"Jedna od pjesama koje djeca trenutno obožavaju je Shakirina Waka Waka", rekao je princ William, dodajući da je pjesma uz koju njegova djeca ne mogu a da ne plešu. "Postoji puno pokreta kukova uz puno odijevanja. Charlotte osobito trči po kuhinji u svojim haljinama i baletnoj odjeći. Ona potpuno poludi s Louisom koji je prati naokolo pokušavajući učiniti istu stvar."

Shakira se oglasila na Twitteru

Ljubav princeze Charlotte prema pjesmi Waka Waka doprla je čak i do Shakire koja je zahvalila mladoj kraljevskoj obitelji. "Tako mi je drago da ti se sviđa moja glazba, princezo Charlotte!" tvitala je kolumbijska pjevačica.

Unatoč ranojutarnjoj svađi malog princa i male princeze, William je u podcastu istaknuo kako je primijetio da je "začuđen" koliko su njegova djeca već naslijedila ljubav njegove obitelji prema glazbi i kako obiteljske jutarnje plesne zabave pomažu da se dan lijepo započne. 

"To je stvarno sretan trenutak u kojem djeca jednostavno uživaju u plesu, zezanju i pjevanju", rekao je.

Pročitajte više