Princ William progovorio o gubitku majke: Zaskoči te kad i sam dobiješ dijete

PRINC William je progovorio o tome kako se nosio s gubitkom majke u trenutku kada je i sam postao roditelj. Njegova pokojna majka princeza Diana mnogima je bila omiljena članica kraljevske obitelji, a njezin prerani odlazak mnogi još uvijek nisu preboljeli. No najteže je bilo njezinoj djeci.

U nadolazećem dokumentarcu BBC-ja, koji će se prikazati 28. svibnja, princ William je još jednom progovorio o njezinoj tragičnoj smrti, ali i kako se gubitak majke odrazio na njegovu roditeljsku ulogu.

Tema spomenutog dokumentarca je mentalno zdravlje te je on dio kampanje kojom se nastoji probuditi svijest o ovom važnom pitanju, i to kroz nogomet.

U kratkom videoisječku William je razgovarao bivšim engleskim nogometašem Marvinom Sordellom te su obojica progovorila o tome kako su se im sjećanja na prošle traume probudila nakon što su i sami postali očevi.

Naime, nogometaš je priznao kako su mu prvi dani roditeljstva bili najteži na svijetu, i to upravo zato što je odrastao bez oca.

"Dobiti dijete je stvarno najveći i najvažniji događaj u životu. Mislim da, kad proživiš neku traumu u životu, na primjer kad nemaš oca poput tebe ili kao što je moja majka poginula dok sam bio mlad - emocije navru vrlo brzo, zaskoče te, jer je to sasvim druga faza života. Ne postoji nitko tko bi ti mogao pomoći i u nekim trenucima osjećao sam se potpuno preplavljeno", prisjetio se William.

Osim toga, priznao je kako mu je njegova supruga u tim danima bila najveća potpora.

Pročitajte više