Pripremate rođendansku proslavu za dijete? Ovo su najveći trendovi za 2019.

Foto: 123RF

BEZ obzira na to koliko je staro vaše dijete, proslava rođendana nešto je čemu se veseli. Roditelji razmišljaju o svakom detalju: potrebno je odrediti temu pa nabaviti odgovarajuće tanjuriće, čaše, salvete, tortu, pribor za jelo, papir za umatanje darova, a neki će čak osigurati i poklone zahvale za goste.

Ako tražite inspiraciju za proslavu dječjeg rođendana u ovoj godini, možda ćete razmotriti najveće trendove prema popularnoj društvenoj mreži Pinterest. Ovisno o tome što korisnici pretražuju, već sada se zna što će ove godine biti popularno.

1. Torta u obliku broja

Pinterest kaže da je interes među korisnicima za tortu u obliku broja porastao za 314 posto pa je ovo svakako jedan od najvećih trendova za 2019.

2. Lov na blago

Roditelji moraju animirati goste na rođendanskoj zabavi, a ove godine najpretraživaniji pojam je “lov na blago”. Interes za tu igru porastao je za 302 posto.

3. Čarobna šuma

Ljubitelji bajki će rođendansku proslavu možda htjeti organizirati u čarobnoj šumi. Ovo je jedan od najbrže rastućih trendova koji se nalazi u samom vrhu. Ovakve tematske zabave pretražuje 238 posto više ljudi.

4. Krafne

Od dekoracija u obliku krafni do deserata, interes za ovaj pojam skočio je za 748 posto. 

“Ljudi su poludjeli za krafnama s raznim nadjevima, ali i preljevima”, piše Pinterest.

Pročitajte više