Prvoaprilska šala zgrozila internet: Rekli kćeri da se moraju riješiti psa

Foto: Youtube screenshot

POPULARNI vlogeri Cole i Savanna LaBrant koji stoje iza kanala The LaBrant Fam 1. travnja su objavili video naslova “Moramo se riješiti našeg šteneta… Zbogom zauvijek”. Iako je riječ o prvoaprilskoj šali, video je izazvao zgražanje javnosti jer je prilično okrutan.

14-minutni vlog počinje kao i svaki drugi. Cijela obitelj provodi nedjelju kod kuće. Međutim, na polovici videa kamera je uperena u njihovu šestogodišnju kćer Everleigh koja tužnog izraza lica sjedi na kauču. Očito su joj, dok je kamera bila ugašena, priopćili da se moraju riješiti njihovog psa Carla.

“Ev, želiš li razgovarati? Jesi li dobro?” upitao je Cole kćer koja glavom daje znak da nije.

“Dajemo Carla nekom drugom jer imamo osjećaj da ne možemo dovoljno dobro brinuti o njemu u našoj kući”, kaže Savanna i dodaje: “Uvijek snimamo ili smo na plesnim natjecanjima. Zauzeti smo s puno toga”.

Savanna je pojasnila djevojčici da se psa moraju riješiti jer vrši malu i veliku nuždu u kući kada je bez nadzora. Zbog svega toga imaju, kako kaže, osjećaj da postoji bolji dom za njega.

Cole je kćeri rekao da psa može dati kome god poželi. Kada ju je upitao tko će to biti, djevojčica je slegnula ramenima. Zatim ju je upitao nedostaje li joj pas, a onda se počinje smijati u kameru.

Na kraju su priznali djevojčici da je riječ o prvotravanjskoj šali, na što je ona počela jecati. 

“Malo smo pretjerali?” upitao je Cole pogledavši u kameru.

Ako je suditi po komentarima na internetu, da. Mnogi smatraju da je ovaj video traumatičan, a Cole i Savannah su zbog brojnih napada onemogućili komentiranje zapisa.

Pročitajte više