Recept Meghan Markle za kruh od banana otkrio je jedan detalj o njenoj trudnoći

Foto: EPA-EFE

MEGHAN Markle i princ Harry trenutno borave u Australiji u sklopu svoje kraljevske turneje. Drugog dana boravka imali su organiziran piknik na koji je Markle donijela popularni kruh od banane za koji su svi koji su ga kušali rekli da je izvrstan, ali sadrži jedan sastojak čime se razlikuje od tipičnog recepta.

Markle je dodala đumbir i tako otkrila detalj o trudnoći koji možda i nije namjeravala.

Prema riječima nutricionistice i TV kuharice Zoe Bingley-Pullin to bi mogao biti znak da 37-godišnja trudnica pati od mučnina.

“Đumbir je jedan od najpopularnijih sastojaka kojima se ublažavaju jutarnje mučnine i slabost”, izjavila je Bingley-Pullin za Ten Daily.

“Istraživanja pokazuju da spojevi u đumbiru utječu na receptore u središnjem živčanom sustavu i popravljaju probavu, što može pomoći u smanjenu simptoma mučnina”, pojasnila je.

Bingley-Pullin napomenula je da đumbir ima protuupalni učinak i olakšava bol, a kekse od đumbira prošle je godine konzumirala i šogorica Meghan Markle, vojvotkinja od Cambridgea, koja je tako pokušala ublažiti jutarnje mučnine.

Njen suprug, princ William, kazao je kako se Kate Middleton osjeća bolje, ali da joj đumbir nije puno pomogao.

Recept kojim se Meghan Markle poslužila za pripremu svog kruha od banane nije poznat, ali gosti su ga razgrabili, a što ni ne čudi s obzirom na to da je prilično vješta u kuhinji, što je dokazala povremenim receptima na svom blogu The Tig koji je ugašen uoči njenih zaruka za princa Harryja.

Pročitajte više