Roditelji podijelili što kod svoje djece mrze i neki odgovori su neočekivani

Foto: Shutterstock

BUZZFEED je nedavno upitao roditelje koje stvari potajno mrze kod svoje djece, a u nastavku pročitajte neke od zanimljivijih odgovora.

"Moja 18-godišnja kći svaki detalj svog života dijeli s prijateljima u grupnom chatu. Ne bi im trebala slati moje fotografije nakon što sam zaspala na kauču. Ne tiče ih se kad se posvađam sa suprugom. Svaki put kad vidi ili čuje nešto iole zanimljivo, počne tipkati. Mrzim to."

"Moja najstarija kći ima 8 godina i jako je inteligentna, što je nevjerojatno, ali smatra se superiornijom od svojih vršnjaka i braće, a iskreno, vjerojatno i od mene. Strastvena je čitateljica i dobro se izražava, ali to ju je učinilo prilično oholom i bojim se kakva će biti kao tinejdžerica."

"Moj 10-godišnjak voli biti prljav. Znam, samo je dijete, ali cijelo vrijeme želi smrdjeti. On misli da je to smiješno, ali ne podnosim takvo ponašanje i iskreno se nadam da će ga prerasti."

"Zaista ne podnosim svoju pokćerku. Ona je u ranim 20-ima, njen tata i ja u braku smo gotovo 20 godina. Nema kontakt sa svojom biološkom majkom i ja sam je odgajala od njezine pete godine. Uvijek sam bila tu kad me trebala. Nakon toliko vremena, ljubavi i truda, ona me i dalje doživljava kao uljeza. Sebična je, nepristojna, manipulativna i nezahvalna. Govori stvari kako bi me namjerno povrijedila, kupuje darove samo za svog tatu i ignorira me u vlastitom domu."

"Moj sin uopće nema ambicija. U srednjoj je školi i mislim da ne bi izlazio iz sobe tjednima sve dok ima svoj PS5 i hranu. Nikad ne razmišlja o budućnosti, a ja sam potpuno drugačija."


"Barem jednom tjedno poželim da mi netko uzme djecu na mjesec dana. Ne poštuju me. Deru se kad god ih zamolim da nešto naprave. Uopće mi ne bi nedostajali."

"Moj trogodišnji sin toliko udara i grize da se iskreno bojim. Znam da je to normalna faza odrastanja, ali on je dovoljno star da zna da je to pogrešno, a svejedno to čini jer misli da je smiješno."

"Mrzim što je moja petogodišnjakinja toliko natjecateljski nastrojena. Mora biti bolja u svemu od svojih vršnjaka. Ako ne pobjeđuje, napušta igru. Izluđuje me."

"Mrzim nezahvalnost svog djeteta. Uvijek sam poticala neovisnost kod djece kako bi imali samopouzdanja. Sami peru svoju odjeću, mogu izlaziti, ne tjeram ih da uče. Sada, s 13 godina, moja najstarija kći vjeruje da ima pravo na svu slobodu jer zna napraviti neke stvari."

"Moje najstarije dijete je zlobno i uživa u tome da se drugi ljudi osjećaju loše. Stalno laže. Pokušavala sam s doktorima, terapeutima, ali ništa im ne pomaže. Iscrpljena sam i jedva čekam da se iseli."

Pročitajte više