Sad su pak napali Hilary Duff - ni ona po mnogima nije baš normalna mama

Foto: Instagram  

ISTI dan kada je javnost oštro iskritizirala trudnu Pink jer pije kavu i to ne običnu već onu ugrijanu u mikrovalnoj pećnici, javnost je oštro napala i Hillary Duff koja je također objavila jednu opuštenu fotografiju iz svog privatnog života. Čini se da zvijezde žele podijeliti trenutke iz svog privatnog života, ali javnost kao da jedva čeka svaki krivi mig pa da ih oštro napadne. Isto je tako prošla i Hilary Duff koja je objavila fotku iz Disneylanda na kojoj ljubi svog četverogodišnjeg sina Lucu - dajući svima do znanja koliko je sretna - na najsretnijem mjestu na svijetu, s osobom koju voli više od svega - no poljubac je očito bio detalj previše za one koji tako silno vole osuđivati i nabacivati negativne komentare. A internet je takvih - prepun.

No neki su zaista pretjerali s komentarima kao što su: "Stvarno si odvratna" ili "Ovo nije normalno, ovo je jako krivo. Ljubiti sina u usta - fuj!"  

>>>Ljubljenje djece u usta je strašno i nastrano - djeca moraju znati granice!<<<

 

Recimo da je to tema koja izaziva burne reakcije, no kako svaka majka ima pravo činiti sa svojim djetetom što želi, a poljubac u usta prvenstveno je čin ljubavi, onda je i svaki suvišan komentar samo to - suvišan. 

>>>Ljubite li svoju djecu u usta?<<<

A dok Pink nije reagirala na napade na njenom profilu, Hilary je svim hejterima naknadno uputila jednostavnu poruku - Svima vama koji mislite da je nedolično to što sam svog sina poljubila u usta, znate gdje je gumb Unfollow i molim vas kliknite ga brzo - svi vi s izvitoperenim umom i željom da stalno nekome sudite.   
 
 

Pročitajte više