Sereni Williams dogodilo se nešto s čime se mogu poistovjetiti svi roditelji

Foto: Instagram

SLAVNA tenisačica Serena Williams morat će dnevnu sobu prepustiti jednogodišnjoj kćeri Olympiji. Njene igračke zauzele su gotovo sav prostor, a to je problem s kojim se susreću mnogi roditelji.

''Ponekad moram dići ruke u zrak. Ova mama je imala dnevnu sobu. Sada ima sobu za igranje. Kada se to dogodilo'', napisala je 37-godišnja teniska legenda uz fotografiju na kojoj stoji u sobi pretrpanoj dječjim igračkama.

Serena je podignula ruke u zrak u znak predaje i odlučila odustati od ideje da dnevna soba mora biti uredna i namijenjena odraslima. 

Njeni fanovi su je pokušali utješiti.

''Ti barem možeš hodati u svoj dnevnoj sobi, ja ne mogu ni to'', napisala je jedna mama dok je druga priznala: ''Stakleni stolić smo maknuli prije četiri godine. Jednog dana će se vratiti.''

''Zbog dječjih igračaka soba izgleda ljepše'', ''Imam četvero djece i mislim da ovo radim dva do tri puta dnevno'', ''Moja cijela kuća tako izgleda. Nitko nema vremena za to'', ''Uživaj u svakoj minuti, odrast će i prije nego što shvatiš'', bili su još neki od komentara.

Kći Serene Williams i Alexisa Ohaniana u kolovozu je napunila godinu dana.

Pročitajte više