Slavne bake i djedovi: Za mnoge od njih niste znali da imaju unuke

Foto: EPA-EFE

DOK jedni rado na društvenim mrežama objavljuju detalje iz svog privatnog života, drugi ih brižno čuvaju u tajnosti. Zato ne čudi što biste se mogli iznenaditi kada otkrijete koja sve poznata imena nose i "titulu" bake ili djeda.

Anna Wintour

Najpoznatija modna urednica je prvi put postala baka još 2017. godine, kada je dobila unuku Caroline. Nakon toga je postala i baka djevojčice Elle.

Charlie Sheen

Kontroverzni glumac je još 2013. godine postao djed. Unučicu Lunu je na svijet donijela njegova najstarija kći Cassandra Estevez.

Meryl Streep

Legendarna glumica postala je baka početkom prošle godine kada je njezina najstarija kći Mamie Gummer rodila dječaka.

Jim Carrey

Slavni glumac je u dobi od 48 godina prvi put postao djed. Tada je Carreyjeva kći Jane rodila sina Jacksona Rileyja Santanu.

"To je najbolji osjećaj na svijetu", rekao je tada Jim komentirajući novopečenu ulogu.

Snoop Dogg

Reper je postao djed u 44. godini kada je rođen njegov prvi unuk Zion, a u međuvremenu je ulogu djeda potvrdio još nekoliko puta. Nažalost, krajem rujna prošle godine njegov unuk Kai preminuo je svega deset dana nakon rođenja.

Tom Hanks

Tom Hanks ima tri unučice, a prema tvrdnjama njegovog sina Colina, pripada skupini popustljivih djedova te im sve dopušta.

Whoopi Goldberg

Sa samo 35 godina Whoopi je iskusila kako je to biti baka. Naime, upravo toliko godina je imala slavna glumica kada je njezina 17-godišnja kći rodila kćer.

Nicolas Cage

Još jedan slavni djed se skriva u redovima glumaca. Nicolas Cage je 2014. godine dobio prvog unuka Luciana, a dvije godine kasnije dobio je i unuka Sorina.

Ozzy Osbourne

Legendarni roker ima šestero djece, ali i osmero unučadi.

Pročitajte više