Snimka mame koja prvi put nakon osam dana vidi svoje četvorke postala viralna

KAD su Starlyn i Bill Cafferata, koji su prošlog mjeseca postali roditelji četvorki, čuli da Teksas očekuje snijeg, nisu bili zabrinuti. I Starlyn i Bill odrasli su u New Jerseyju, gdje su zimske snježne mećave uobičajena stvar.

No ovaj par nije ni slutio da će se milijuni ljudi u državi Lone Star smrzavati u kućama s ograničenim ili nikakvim pristupom električnoj i toplinskoj energiji. 

U to su vrijeme njihove četiri bebe bile udaljene više od 40 kilometara, smještene u jedinici za intenzivnu njegu novorođenčadi (NICU) u St. David’s North Austin Medical Centeru. Naime, djeca su rođena u 31. tjednu trudnoće te su u to vrijeme još uvijek morala biti u bolnici.

"Ceste nisu bile prohodne", ispričao je Bill. "Izvukao sam svoj kamion s prilaza i zapeo na tri sata. Bila je to samo zaleđena, ledena olupina."

Ipak, tada nisu ni sanjali da će proći punih osam dana da ne vide kćeri Lennon, Stellu i Francescu te sina Enza.

"To je bilo apsolutno brutalno. Taj osjećaj da ne možeš doći do svoje djece", priznala je Starlyn te je dodala kako su medicinske sestre, kao i ostatak osoblja, bile nevjerojatne. Omogućili su novopečenim roditeljima da svoju djecu vide barem preko videopoziva.

Kad je Starlyn nakon više od tjedan dana napokon uspjela posjetiti svoje mališane, briznula je u plač. Njihovo ponovno okupljanje, koje je Bill snimio, sada je postalo viralno na TikTok-u te ima više od 19 milijuna pregleda.

@caffsquad

That’s one happy Mama! ##Quadruplets ##Quads ##Multiples ##IVF ##Infertility ##FYP ##ForYou ##Viral ##NICU ##RainbowBaby ##TexasIceStorm ##TexasBlizzard ##NICUbaby

♬ Good as Hell - Lizzo

"Izgledali su toliko drugačije. Bili su veći. To mi je bilo jako emotivno", rekla je Starlyn.

U međuvremenu su Francesca i Lennon stigle kući gdje ih je dočekala i starija sestra, dvogodišnja Zoe, a Starlyn i Bill se nadaju da će im se uskoro pridružiti i Stella te Enzo, piše Today.

Pročitajte više