Štedljiva vojvotkinja Kate nosi omiljenu, staru trudničku haljinu

Foto: Getty

KAD su oči javnosti godinama uprte u vas, kao što su uprte u vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton, teško da neki detalji mogu ostati skriveni.

Detalji poput trudničke haljine u kojoj je Kate viđena nekoliko puta, ne samo u ovoj trudnoći, pa su je mediji već proglasili njenom omiljenom zimskom trudničkom haljinom.



No dok bi u modnom svijetu od tog detalja pokušali napraviti mini skandal, kad je riječ o Kate javnost je sklonija odmah pohvaliti njenu racionalnu, štedljivu i "običnu" stranu jer zašto kupovati nove trudničke haljine, ako vam dobro stoje i one stare. Iz protekle trudnoće.

"Obične" žene obično to tako i rade, a Kate je opet dokazala da, iako pripada kraljevskoj obitelji, voli ostati obična.

Tako je neki dan, tijekom posjeta londonskoj Reach Feltham Academy, odlučila odjenuti trudničku haljinu koju je rado nosila i kad je bila trudna s Charlottom. Za to postoje i dokazi, kad je te 2015. u Kensingtonu posjetila humanitarnu manifestaciju Family Friends.



A da ne mislite kako je riječ o haljini s dizajnerski potpisom i vrtoglavom cijenom, što bi obično bio razlog da se haljina nosi puno puta, radi se zapravo o haljini koja košta 85 eura i dio je trudničke kolekcije britanske modne kuće Seraphine.

To je i razlog više što je na temu recikliranja stare trudničke haljine Kate zaradila još više simpatija javnosti.

Pročitajte više