Stogodišnjaci koji su skupa više od 80 godina podijelili su tajne uspješnog braka

Foto: Shutterstock

KAD je riječ o uspješnim brakovima, June i Hubert Malicote mogu nas štošta naučiti o toj temi. Prema Washington Postu, ovaj par je sudbonosno "da" rekao još 1943. godine. To znači da su u braku punih 79 godina. 

Ključ dugovječnog braka, prema ovim stogodišnjacima, leži u činjenici da se nikad ne svađaju, a to potvrđuje i njihova kći Jo. Naravno, povremeno imaju nesuglasice, ali pokušavaju nikad ne kritizirati jedno drugo.

"Kad god bi mi se June nasmiješila, svi problemi bi nestali", kaže Hubert.

Golupčići iz Ohija rođendane slave u istom mjesecu. June je 13. srpnja ove godine napunila 100 godina, a Hubert 23. srpnja, piše New York Post.

"Nismo živjeli bez problema, ali nikad nismo učinili ništa čime bismo povrijedili jedno drugo. Ako dođe do polemike, možda ćete se morati odmaknuti na par minuta. Ali nakon toga se vratite, riješite tu temu ili je promijenite", savjetuje Hubert za Today Parents.

"Mama i tata nikad ne idu spavati bez poljupca. Oduvijek je bilo tako", kaže njihova kći Jo.

Romansa para počela je prije mnogo godina u crkvi. Hubert je s prijateljem otišao na misu, a ispred njih je sjedila grupa djevojaka. Jedna se okrenula i osmjehnula, a ostalo je povijest.

"Često se pitam kako bi moj život izgledao da se nije nasmiješila", zaključuje Hubert.

Pročitajte više