Superfit mama trči u 38. tjednu trudnoće i pritom gura dvoje djece u kolicima

Foto: TikTok

FITNESS influencerica Danielle Hartruns nije usporila s treninzima ni u trudnoći. Za razliku od mnogih trudnica, ona je nastavila trenirati istim intenzitetom čak i na samom kraju trudnoće. Na TikToku je objavila video u kojem se vidi da je spojila ugodno s korisnim pa je trčala u 38. tjednu trudnoće, gurajući istovremeno kolica s dvoje starije djece u njima.

Hartruns je trčala do samog porođaja pa zbog toga postala viralna. Video je skupio više od tri milijuna pregleda, a njezina rutina mnoge je zadivila.

@daniellehartruns Movin N Groovin Baby😅🔥 #pregnancyjourney #fitpregnancy #fittok #running #cardioworkout #momsoftiktok #thirdtrimester #lfg #stronger #fitmoms #preggo #pregnancytiktok #fitfam ♬ Wait A Minute! (Duckhead Edit) - Duckhead Dj Kasur

"Nisam trudna, ali ne mogu ovako trčati", "Trudna sam 17 tjedana i ne mogu prošetati po namirnice", "U 38. tjednu trudnoće bih ostala bez daha od samog obuvanja cipela", pisale su neke žene. 

Popularna je zabluda da ne biste trebali trenirati, dizati teške predmete i koristiti stepenice u trudnoći. Prema liječnicima, u trudnoći je važno biti u formi i zadržati energiju i izdržljivost. Ako je trudnoća uredna i imate zeleno svjetlo svog liječnika, obično se preporučuje 30 minuta umjerene tjelovježbe pet puta tjedno.

Pročitajte više