Supruga Aleca Baldwina priznala: "Prvih troje nam se zalomilo"

Foto: Instagram

IAKO imaju troje djece mlađe od četiri godine, glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria nisu planirali nijedno. Svi su se zalomili, jedino je posljednje, koje je na putu, bilo planirano te par jedva čeka da im se pridruži. 

Tako su i obznanili da će četvrti put postati roditelji, a u razgovoru za People Hilaria je otkrila još neke mini pikanterije iz njihovog obiteljskog života, iako inače nije baš od onih koje voli dijeliti svoj privatan život s medijima. 

"Kad sam se udala za Aleca znala sam da želim biti mama, ali nikada nisam imala neki određeni broj u glavi, koliko bih djece željela imati. Jednostavno, nismo ništa planirali, a dogodilo nam se troje", rekla je u šali pa otkrila kako su prije nekog vremena odlučili učiniti nešto drugačije, nešto novo.  

 "Rekli smo, idemo napraviti bebu. To je bilo baš uzbudljivo", priznala je novinarima te tako otkrila da je beba na putu jedina koju su doista planirali. 

"No, to ne znači da smo zbog ovih troje manje sretni. Nipošto!", dodala je odmah, jer uz njih toliko uživa u majčinstvu da je poželjela imati ih još. 

Na koliko će stati, to ni sami još uvijek ne znaju, no jedno je sigurno, ako ikada opet zatrudni tu informaciju neće odmah podijeliti sa svojom kćeri.  

 "Ona je naše glavno blebetalo u obitelji pa smo i sad zapravo požurili objaviti veliku vijest, jer da to nismo napravili mi, ona bi to ispričala cijelom svijetu", rekla je o svojoj mezimici, četverogodišnjoj Carmen, koja je ujedno jedina mini cura u obitelji, ako ne računamo Alecovu 22-godišnju kćer Ireland, koju je dobio u braku s Kim Basinger.  

 A tako će zasad i ostati, jer i ovoga puta nosi dečka pa će mala Carmen, uz dvogodišnjeg brata Rafaela i jednogodišnjeg Leonarda, uskoro dobiti još jednog.

Osim ako već uskoro ne budu planirali još jedno ili im se opet ne zalomi. 


 

Pročitajte više