Supruga Bodea Millera objavila posljednju fotografiju svoje kćeri

Foto: Instagram

DVA mjeseca nakon utapanja 19-mjesečne Emeline Grier, supruga skijaša Bodea Millera otkrila je kako su izgledali posljednji trenuci života njezine kćeri.

''Voljela bih te držati još jedan dan, a dok taj dan ne dođe, nastaviti raditi kroz mene i daj mi snagu da osvijestim druge, moja ljubavi”, napisala je Morgan Beck Miller uz fotografiju na kojoj drži kćer u naručju dok joj liječnici upuhuju zrak u pluća.

''Rekla sam ti dok sam te držala u ovom trenutku da možeš promijeniti svijet, da možeš pomicati planine'', nastavila je.

Morgan je u svojoj objavi spomenula i trogodišnjeg dječaka Levija Hughesa koji se utopio u bazenu istoga dana kad i njezina kći.

''Svaki korak naprijed je zbog tebe i Levija. Tvoji otisci će ostati zauvijek na ovom svijetu. Volim te, djevojčice moja.”''

Nakon što su izgubili kćer u ovoj tragičnoj nesreći, Morgan Miller je odlučila podići svijest o sigurnosti djece u vodi.

Malena Emeline se utopila 9. lipnja u bazenu u dvorištu kuće prijatelja u Kaliforniji. Bode Miller u trenutku kada se tragedija dogodila nije bio u kući. Majka je bila nekoliko koraka dalje i shvatila je da kćeri nema kraće vrijeme. Pronašla ju je u bazenu, izvukla i odmah pozvala hitnu pomoć koja je brzo stigla. Djelatnici su odmah počeli proces reanimacije i djevojčica je prevezena u obližnju bolnicu, no bilo je prekasno. Liječnici su samo mogli proglasiti smrt kojoj je uzrok utapanje. 

Pročitajte više