Supruga Bodea Millera progovorila prvi put od utapanja kćeri: "Ne želim da bilo koji roditelj osjeti ovakvu bol"

Supruga Bodea Millera progovorila prvi put od utapanja kćeri: "Ne želim da bilo koji roditelj osjeti ovakvu bol"
Foto: Instagram

SUPRUGA Bodea Millera, Morgan Beck Miller, ne želi da ijedan roditelj osjeti bol kroz koju su prošli ona i suprug nakon što im se 19-mjesečna kći utopila u bazenu u dvorištu.

 

Objavu dijeli Morgan Miller (@morganebeck)

Majka dvoje djece objavila je fotografiju kćeri Emeline Grier. Podijelila je i srcedrapajuću poruku kako bi apelirala na druge roditelje da se više informiraju o prevenciji utapanja, nego o temama poput organske hrane ili koliko vremena djeca provode pred ekranima.

“Prošlo je 37 dana otkad sam držala svoju djevojčicu. Molim se Bogu da niti jedan roditelj ne osjeti ovakvu bol. Moje srce je uz Nicole Hughes s kojom koračam kroz ovo putovanje”, napisala je i označila mamu čije se dijete također utopilo.

“Molim vas pročitajte ovo. Utapanje je vodeći uzrok smrti djece u dobi od 1 do 4 godine. Razgovaramo o cijepljenju, autosjedalicama, organskoj hrani, vremenu pred televizorom, i tako dalje. Ali rizik broj jedan za živote vaše djece je tihi ubojica”, dodala je. “Potrebne su sekunde. Molim vas, podijelite ovo i podignimo svijest. To je prvi korak u prevenciji ovakvih tragedija.”

Početkom lipnja malena Emeline se utopila u bazenu u Kaliforniji. Djelatnici hitne pomoći su brzo stigli u kuću prijatelja u kojoj su odmarali Millerovi te je oživljavali na putu do bolnice u kojoj je ubrzo preminula.

 

Objavu dijeli Morgan Miller (@morganebeck)

Slavni skijaš i njegova supruga su u braku od 2012. godine i uz Emeline imaju još jedno dijete. Nedugo prije ove užasne tragedije, objavili su kako čekaju treće dijete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara