Supruga holivudskog glumca progovorila o pobačaju u četvrtom mjesecu trudnoće

Foto: Instagram

HILARIA Baldwina, supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, smogla je snage progovoriti o pobačaju koji joj se dogodio u četvrtom mjesecu trudnoće.

Tjedan dana nakon što je javno obznanila da je izgubila bebu, Hilaria se prisjetila trenutka kada joj je liječnik priopćio bolnu vijest.

“Bila sam toliko uzbuđena što ću na ultrazvuku vidjeti svoju djevojčicu. Bila sam toliko nervozna tog dana. Možda sam predosjećala što će se dogoditi ili je to samo dokaz da je trudnoća nakon pobačaja stresna”, otkrila je Hilaria koja je u travnju također izgubila bebu.

“Legla sam na stol i tehničar je stavio sonogram. Odmah smo shvatili da je beba beživotna. To je bio jedan od najgorih osjećaja”, prisjetila se Baldwin koja je trudnoću objavila u rujnu.

Sa suprugom Alecom ima četvero djece: kćer Carmen te sinove Rafaela Thomasa, Leonarda Angela Charlesa i Romea Alejandra Davida.

Baldwin je zahvalila svojim pratiteljima na podršci tijekom teškog perioda.

“Najveća utjeha mi je što su neki od vas podijelili sa mnom vlastita iskustva, bez obzira na to je li riječ o pobačaju, mrtvorođenom djetetu, kemijskoj trudnoći ili neplodnosti”, dodala je.

Sada provodi vrijeme sa suprugom i djecom.

“Sretna sam što ih imam. Postoje trenuci kad sam bolje, ali onda dođu i oni kad sam doista tužna”, zaključila je.

Pročitajte više