Tati prekipjelo zbog roditelja koji danima raspravljaju što kupiti razrednici

DOBRO je poznato da je kupovina poklona za odgojitelje u vrtićima ili učitelje i profesore jedna od najtežih zadaća roditelja. Ili nemaju ideje ili se sukobljavaju jer se ne mogu dogovoriti što pokloniti. 

Jedan tata iz Srbije upravo se zbog te teme prilično iznervirao. Roditelji djece koja pohađaju razred s njegovim su u Viber grupi danima raspravljali što kupiti. On više nije mogao držati jezik za zubima pa im je odlučio odgovoriti.

"Ja sam mislio da svi udružimo sredstva u jednoj banci i primamo plaću na istom mjestu pa podignemo stambeni kredit i kupimo dvije garsonijere - jednu za ravnateljicu, drugu za razrednicu. To će im svakako ostati vječna uspomena na nas, a i mi ćemo narednih 30 godina biti vezani jedni za druge. Možemo pitati djecu što misle, a možda nema ni potrebe - složit će se", napisao je.

Fotografija poruke završila je na društvenim mrežama i mnoge roditelje nasmijala.

"Zato je mene žene izbacila iz grupe", "Pošteno, ja sam razrednik i ne bih imao ništa protiv", "Poslije ovog prijedloga su vjerojatno svi ušutjeli. Bravo za tatu", "Moje prijedloge nikad ne prihvate jer su slični ovom", komentirali su ljudi.

Pročitajte više