Tata nije znao što je menstrualna čašica pa je sina s njom poslao u školu

Foto: Instagram, Screenshot Reddit

JEDAN otac se našao u nevjerojatno sramotnoj situaciji kada je njegov sin u školu ponio silikonsku menstrualnu čašicu. Obojica su bila uvjerena da je to neka nova super igračka, ali otac je doživio hladan tuš kada ga je učiteljica pozvala na razgovor i pojasnila što je njegov sin pokazao cijelom razredu.

Ovaj tata je na društvenoj mreži Reddit prepričao cijelu situaciju.

"Moja žena je posljednjih tjedana na poslovnom putu pa sam ja zadužen za brigu oko djeteta. Posljednjih vikenda sam primijetio da se moj sin igra s malom silikonskom čašicom. S vremenom mi je pokazao kako se s tom čudnovatom igračkom može svašta. Čašicu smo nosili posvuda, u park, u dućan, a jednu večer čak i u restoran", napisao je.


Tako je njegov sin jedan dan "svoju novu igračku" ponio sa sobom u školu. Nakon nastave otac je došao po njega, a osim sina čekala ga je i učiteljica koja mu je rekla da mora razgovarati s njim. 

Učiteljica mu je rekla da je Ben, njegov sin, donio u školu nešto u najmanju ruku interesantno, na što je otac odgovorio da zna i upitao: "Pa zar nije super igračka?"

Začuđena učiteljica upitala je oca zna li on uopće što je to, na što je otac u sebi počeo paničariti. Kada mu je otkrila da je riječ o menstrualnoj čašici, uozbiljio se. 

Tata je pojasnio da zna sve o menstrualnom ciklusu jer je odrastao s četiri sestre, ali da je bio uvjeren da žene koriste samo uloške ili tampone.

Nakon vrlo neugodnog razgovora s učiteljicom otac je upitao gdje može kupiti zamjensku čašicu s obzirom na to da njegova supruga ovu nakon što se vrati s puta sigurno više neće koristiti.

Njegova objava na Redditu skupila je preko 2000 komentara i sve korisnike popularnog foruma je dobro nasmijala.

Pročitajte više