Tata se pohvalio da njegov 14-godišnji sin svakodnevno radi pa izazvao raspravu

Foto: 123RF

JEDAN tata je pokrenuo žestoku raspravu na internetu nakon što je na Facebooku objavio kako njegov 14-godišnji sin svakodnevno radi u popularnom lancu brze hrane, Burger Kingu.

Kako je objasnio, dječak radi onoliko koliko može, ovisno o danu i drugim obavezama. No predaha nema ni vikendima, "kada većina djece uživa u ljetu, a on rano ode od kuće i vraća se kasno gotovo svaki put kad radi". Također, ovaj tata inzistira na tvrdnji da njegov sin "uživa u svakoj minuti koju provede radeći".

"Zarađuje vlastiti novac, štedi za automobil i odgovoran je za vlastite odluke. Postaje odgovoran mladi čovjek. Ne mogu biti ponosniji na njega. Neki od vas lijenih, odraslih magaraca biste trebali učiti od njega", oštro je poručio tata onima koji se nisu slagali s njegovim načinom odgoja.

Njegova objava je završila i na Twitteru, gdje su mnogi podržali činjenicu da dječak ovako rano gradi radne navike, dok su drugi inzistirali na tome da "gubi djetinjstvo".

Neki su išli toliko daleko da su odlučili kritizirati američki pravni sustav prema kojem 14-godišnjaci smiju raditi, ali samo ograničeni broj sati.

Pročitajte više